Ons verhaal

Onze winkel bestaat al sinds 1977 en wordt gerund door twee broers en een zus: Sharon, Joël en Jeroen. De winkel was in de beginjaren in een klein pand aan de Noordstraat van Middelburg gevestigd maar toen we uit ons jasje groeiden werd uitgeweken naar de huidige locatie aan de Korte Delft waar we echt een begrip voor Middelburg zijn geworden. De naam van de winkel is op zijn zachtst gezegd bijzonder: die heeft onze vader bedacht toen hij met een vriend in de kroeg zat.

Het bijzondere aan de winkel is dat de hele familie er in werkt. Wij zetten het levenswerk van onze ouders voort. We hebben ieder onze eigen kwaliteiten. Zo is Jeroen heel praktisch ingesteld, hij doet graag de bestellingen en dergelijke. Joël is meer op organisatorisch niveau actief en Sharon werkt al meer dan 18 jaar samen met onze moeder in de winkel en heeft daardoor een enorme klantenbinding. Dat is erg belangrijk in een winkel als dit, we horen immers toch bij het interieur.

De vraag naar biologisch is onder de inwoners van Middelburg en omstreken duidelijk groeiende. We zien bij steeds meer eettentjes om ons heen ook biologische en vegan producten terug op het menu. We merken ook dat er steeds meer nieuwe mensen bij ons in de winkel komen. Dit zijn onder meer jonge ouders die bewuste keuzes maken als het gaat om voeding. We hebben daarnaast ook producten voor mensen met allergieën en dieetwensen.

Foto door Wij Zijn de Stad Middelburg.

Deel gerust op: